Adrenalinski park Storž je do nadaljnjega ZAPRT

Praznovanje


rojstni_dan_storz1_700

Če bi radi svojemu otroku podarili nepozabno darilo za rojstni dan, ga s prijatelji pripeljite v adrenalinski park STORŽ.
  
Program se prilagaja vremenu in letnim časom ter starosti in spolu otrok. Animator pa tudi sproti spremlja in usmerja zabavo tako, da se otroci čim bolj zabavajo.

Programi lahko vsebujejo:

- obisk adrenalinskega parka
- guganje na orjaški gugalnici
- plezanje na steber poguma
- paintball (od 14. leta dalje)
- animacijski program


Animacijski programi:

Zimske olimpijske igre se izvajajo pozimi, gre za pustolovščino na snegu. Otroci se kepajo in gradijo različne snežene oblike in izvajajo različne aktivnosti. Vse je tematsko prepleteno. Animator pa skrbi, da otrokom ne postane dolgčas, da so vsi otroci aktivno vključeni in se zelo zabavajo. Potrebna je zimska obutev in zimska oblačila (kapa, rokavice, nepremočljiv kombinezon).  zima_200
Letne olimpijske igre se izvajajo spomladi in jeseni, ter poleti ob slabem vremenu. Igre so zelo pestre in vsebujejo najrazličnejše aktivnosti z žogo, vrvmi in podobno. Vse je skupinsko in sodelujejo vsi. Otroci tekmujejo v različnih aktivnostih in na zabaven način preizkušajo najrazličnejše svoje sposobnosti.       rojstni_dan_storz2_200
Vodne olimpijske igre se odvijajo poleti, ko je vroče. Zabava se odbija na travniku, kjer je vodni poligon in v bazenu. Otroci premagujejo različne ovire in se zabavajo ob vodnih aktivnostih. S seboj je potrebno prinesti suha oblačila, brisačo in kremo za sončenje.  otroci_v_vedru_200
Blatne igre otroci se zabavajo v blatni jami in premagujejo različne ovire (voda, blato ipd.). Prisoten je skupinski duh in tekmovalnost, ki otroke spodbuja, da bi čim bolje rešili naloge in se prebili na cilj.  Otroci morajo imeti s sabo obleko za preobleči.
Program s konji je primeren za vse starosti otrok. Otroci se lahko pobližje seznanijo s konji, jih pomagajo skrtačiti in nahraniti. Lahko pa se tudi sprehodijo na konju v družbi izkušenih skrbnikov, ki bodo poskrbeli, de se bodo otroci popolnoma varno in brezskrbno preizkusili v osnovah jahanja.  jordanangel1_200
Ustvarjalna pustolovščina se prilagodi glede na spol. Otroci najprej zberejo različen material. Odvisno od letnega časa (listi, palice, kostanj, želodi, rože …). Nato pa skupaj za animatorjem izdelajo izdelke. Deklice navadno izdelujejo nakit (lahko se priskrbijo prave kugljice), dečki skupaj izdelajo poligon za svoje junake, ki jih izdelajo. Na koncu deklice izbirajo kraljico, dečki pa s svojimi junaki preizkusijo poligon, ki so ga izdelali.

 
Iskanje skritega zaklada Otroci se razdelijo v dve skupine, lahko pa so tudi vsi skupaj. Animator jim razdeli zemljevid s potjo do skritega zaklada. Pot poteka po travniki in malo po gozdu. Otroci morajo pri kontrolnih točkah opraviti različne zanimive dejavnosti, ki zahtevajo sodelovanje. Vse skupaj spremlja animator, ki skrbi, da je povsod prisoten smeh in zabava. Na cilju jih čaka presenečenje in zabava ter pogostitev.

rojstni_dan_storz3_200
Plesni vriljak je bolj namenjen deklicam in mlajšim otrokom. Animator otroke ob glasbi spodbudi k plesu in različnim plesnim igram, ki jih spremlja vesela glasba. Sodelujejo vsi otroci. Po želji se organizira tudi tematska zabava. V tem primeru se vsi otroci oblečejo na določeno temo in vse se odbija okoli te teme.
 

Slavje seveda spremlja tudi torta ali pice. Slavljencu se zapije »Vse najboljše« in nazdravi z otroškim šampanjcem.

Vsi programi so prilagodljivi in se oblikujejo po vaših željah.

Obvestila

prenovljeno: 1.05.2017

Adrenalinski park je do nadaljnjega ZAPRT

 

Izdelava spletne strani Blaž Potočnik | grafično oblikovanje Megapiksel | vse pravice pridržane ©2013