Adrenalinski park Storž je do nadaljnjega ZAPRT

Pikniki


piknik_prostor_storz3_400Če bi radi piknik, ki ni zgolj piknik, ampak tudi adrenalinsko doživetje, vas lepo vabimo k nam. Poleg piknika lahko obiščete še adrenalinski park, lahko pa se pozabavate tudi na orjaški gugalnici ali pa svojo mero adrenalina dobite na stebru poguma. Lahko pa se preizkusite na paintballu.

Nudimo vam pokrit piknik prostor (za cca. 100 ljudi), kjer vas slabo vreme ali pa vročina ne bosta motila. Piknik prostor je opremljen z vsem, kar potrebujete (tekoča voda, žar za peko mesa, mize in klopi), sicer pa sta na mestu tudi elektrika in hladilnik. Lahko vam priskrbimo tudi zvočnike za glasbo. Lahko tudi prenočite, če se bo zabava potegnila predolgo v noč.

piknik_prostor_storz2_400

Zraven je igrišče za odbojko ali nogomet, ki je primerno tudi za druge športne dejavnosti ter trampolin in igrala za otroke. Poleti se lahko dogovorimo tudi za bazen, ki je prava atrakcija za vaše otroke in seveda tudi za vse ostale.

Prostor je daleč stran od hrupa in ljudi (pa še vedno dovolj blizu). Okoli je pravi mir in tišina v objemu gozda ter prečudovitim razgledom na Karavanke in Kamniško Savinjske Alpe ter Škofjeloške griče.

Obvestila

prenovljeno: 1.05.2017

Adrenalinski park je do nadaljnjega ZAPRT

 

Izdelava spletne strani Blaž Potočnik | grafično oblikovanje Megapiksel | vse pravice pridržane ©2013