Adrenalinski park Storž je do nadaljnjega ZAPRT

Adrenalinski park


Adrenalinski park

Adrenalinski park Storž se nahaja od 8 do 24 m visoko med krošnjami dreves, in smo tako najvišji adrenalinski park v Sloveniji. Goste krošnje vam bodo v vročih, sončnih dneh, zelo olajšale vaše adrenalinske podvige, saj vas bodo obvarovale pred sončnimi žarki. Ponujamo vam nekaj več kot 19 različnih višinskih izzivov in 3 težavnostne kroge:

  1. Rumeni krog: Je najkrajši in primeren tudi za mlajše otroke, ki si želijo adrenalinske dogodivščine, zelo primeren tudi za popestritev rojstnega dne.
  2. Rdeči krog: Je daljši kot rumeni krog in vsebuje enako nalog kot modri krog (le da so te nekoliko krajše). Naloge ponujajo številne izzive, kjer boste lahko preizkusili svoje ravnotežje in spretnost, roke pa bodo na račun tega manj trpele.
  3. Modri krog: Je najzahtevnejši in najdaljši, vsebuje tudi bolj zahtevne izzive, ki tudi najbolj pogumnih ne bodo pustile ravnodušnih.

Orjaška gugalnica

Najvišja orjaška gugalnica, visoka kar 21 m in res nikogar ne pustu ravnodušnega. Poskrbi za pravšnjo mero adrenalina in vsekakor vam ne bo žal.

 

Steber poguma

Je najvišji (12 m) steber poguma, ki je še posebej primeren za teamska oz. skupinska srečanja. Na vrh stopijo le najbolj pogumni, vendar pa se z dobro podporo skupine vse da. Naš program je 100% varen, za kar pa dodatno skrbijo tudi naši vrhunsko usposobljeni inštruktorji.

Obvezna oprema

S seboj prinesite udobna oblačila in športne copate, ki vam bodo omogočala čim bolj sproščeno gibanje pri premagovanju številnih izzivov. Vso ostalo opremo dobite pri nas (plezalni pas, varovalni kompleti in čelada). Otroci morajo biti visoki vsaj 150 cm z iztegnjenimi rokami. V primeru manjših odstopanj, imamo na voljo posebne otroške pasove, vendar pa mora otroke obvezno spremljati odrasla oseba.

Obratovalni čas

Do nadaljnjga Adrenalinski park Storž ne obratuje. Hvala za razumevanje.

Obvestila

prenovljeno: 1.05.2017

Adrenalinski park je do nadaljnjega ZAPRT

 

Izdelava spletne strani Blaž Potočnik | grafično oblikovanje Megapiksel | vse pravice pridržane ©2013